Καλή Σχολική Χρονιά!
Κυρία Χιουρέα,
σας ευχαριστώ πολύ για την πλούσια, επίκαιρη και κατατοπιστική ενημέρωση από την ιστοσελίδα σας καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού! Το τελευταίο βιντεάκι  της Ρίτα Πίρσον είναι τόσο αληθινό, ρεαλιστικό,  ζωντανό, και συγκινητικό που νομίζω ότι στην αρχή της σχολικής χρονιάς τουλάχιστον θα έπρεπε να "παίζει" σε όλα τα σχολεία! 
 Καλή συνεργασία!
Κατερίνα Λάμπρου 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητή κυρία Λάμπρου,
Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια και την καλοπροαίρετη κριτική για την ιστοσελίδα. Με ευχαριστεί πραγματικά, να σας προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έτσι, τα σχόλια και οι παρατηρήσεις που λαμβάνω για την ιστοσελίδα, αποτελούν την καλύτερη ανατροφοδότηση.
Καλή Σχολική Χρονιά, με τη δημιουργική διάθεση και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε και την προηγούμενη χρονιά!
Ράνια ΧιουρέαΑναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις