Αφιερώνεται στους ...

Άγκαθα, Νίκο, Δέσποινα, Μαρία, Έφη, Μαρτίνα, Ειρήνη,  Βαγγέλη, Βούλα, Μάκη, Παρασκευούλα, Κλημεντίνη, Κυριάκο, Γεωργία, Παναγιώτη, Γιώργο, Ελένη, Αντζελίνα... αλλά και σε όλους τους άλλους αγαπημένους μου μαθητές και παιδιά με προβλήματα όρασης που γνώρισα σε Αθήνα και Κρήτη.
Στη μνήμη της Ευρυδίκης, της Ρηνούλας και του Νικόλα, των τόσο πρόωρα χαμένων μαθητών μου.
Στους Συλλόγους Γονέων παιδιών τυφλών και με χαμηλή όραση, ΚΕΑΤ και Παγκρήτιο, που είχα και έχω την τιμή και τη χαρά να συνεργάζομαι και ιδιαιτέρως στον κ. Σωτήρη και στις κ.κ. Κική, Πόπη, Πέπη, Γωγώ, Μαρία και Τερέζα.
Ο αγώνας για τα παιδιά μας πάντα δικαιώνεται...


Με την αγάπη μου

Ράνια Χιουρέα

ΜΕΝΟΥ - Περιεχόμενα ιστοσελίδας ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις