" Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον.
Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν
".

                                            Τζορτζ Όργουελ

  • Οδηγός του Πολίτη  έγκυρη και έγκαιρη πηγή πληροφόρησης των Πολιτών, στο φάσμα των σχέσεών τους με την Διοίκηση.
    α)  Οι Πολίτες Ρωτούν, όπου μπορούν να θέσουν τις ερωτήσεις τους, σχετικά με τις διαδικασίες και τα πιστοποιητικά της Δημόσιας Διοίκησης
    β)  Καλλικράτης εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για την Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα <<Καλλικράτης>>.

  • Eργαλείο εύρεσης δρόμων  Πολύ καλό, χρήσιμο και γρήγορο. Πληκρολογήστε οποιαδήποτε οδό παγκοσμίως, με λατινικούς χαρακτήρες  π.χ. kolokotroni Athina. Παρουσιάζει αμέσως χάρτη, αεροφωτογραφία της περιοχής και σε πολλές πόλεις ακόμα και φωτογραφίες/video  http://showmystreet.com
ΜΕΝΟΥ - Περιεχόμενα ιστοσελίδας ΕΔΩ


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις