2η Περιφέρεια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Η 2η Περιφέρεια Σχολ. Συμβούλου Ε.Α.Ε. είχε στην αρμοδιότητα ευθύνης της, για θέματα που άπτονται της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, όλες τις σχολικές μονάδες Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και Β΄ Αθήνας (και των Κυκλάδων για 1 χρόνο).
ΑΝΑΤΟΛ. ΑΤΤΙΚΗ & Β΄ΑΘΗΝΑΣ
(τέως 2η Περιφέρεια ΕΑΕ)

ΜΕΝΟΥ - Περιεχόμενα ιστοσελίδας

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις