Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμους οδηγούς που επιχειρούν να προσφέρουν επιστημονική υποστήριξη στα ΣΔΕΥ (Σχολικά Δίκτυα Εκπαίδευσης και Υποστήριξης) – ΕΔΕΑΥ (Επιτροπές Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης), και στο ΕΕΠ (Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό), αλλά και γενικότερα σε όλο το προσωπικό που στηρίζει την ΕΑΕ (Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση) και την ένταξη:
1.     Οδηγούς για ΕΕΠ
2.     Οδηγούς σύνταξης εξατομικευμένων  προγραμμάτων εκπαίδευσης (ΕΠΕ) για κατηγορίες μαθητών με Αυτισμό, ΔΕΠ/Υ, Μαθησιακές Δυσκολίες
3.     Οδηγό διεπιστημονικής συνεργασίας


Οι οδηγοί:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις