Δελτίο Τύπου 26/05/2010

Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια

Η Υπουργός Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, θα γίνει δεκτή αύριο, Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 14:30, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η Υπουργός θα ενημερώσει τον Πρόεδρο για τις αλλαγές που προωθούνται στην εκπαίδευση μέσα από το «Νέο Σχολείο», καθώς και για την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας να συσταθεί Εθνικό Συμβούλιο για την εφαρμογή ολοκληρωμένης πολιτικής για την ελληνική γλώσσα.

Μετά τη συνάντηση η Υπουργός Παιδείας θα κάνει δηλώσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις