Δελτίο Τύπου 03/06/2010


Μνημόνιο συνεργασίας, για τη συνδιοργάνωση δράσεων σχετικά με την ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών για τη χρήση του διαδικτύου, θα υπογράψουν το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού.

Η υπογραφή του μνημονίου θα γίνει αύριο 04/06, στις 10:00, στο Υπουργείο Παιδείας, από την Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, τον καθηγητή Παιδιατρικής και Διευθυντή Μ.Ε.Υ. της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτριο Καφετζή και την Επιστημονική Υπεύθυνη της Μ.Ε.Υ. και Λέκτορα Παιδιατρικής – Εφηβικής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Άρτεμη Τσίτσικα.

Η υλοποίηση των δράσεων για την ασφαλή χρήση των νέων Τεχνολογιών στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, υπό την εποπτεία του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Μιχάλη Κοντογιάννη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις