Με την απαγόρευση του καπνίσματος στα Τρίκαλα, ξεβρόμισαν ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ!


Τρίκαλα / 7-2-11



Ξεβρόμισαν τα μαγαζιά, καθάρισε η ατμόσφαιρα. Το κλίμα σε ταβέρνες, καφετέριες και μπαρ, στα Τρίκαλα, είναι πλέον εντελώς διαφορετικό μετά την απαγόρευση του καπνίσματος.

Σε αρκετά βελτιώθηκε και η θέρμανση, καθώς μειώθηκε η λειτουργία του εξαερισμού και ζεστάθηκε το κοκαλάκι των πελατών.

Η γκρίνια βέβαια αρκετών καταστηματαρχών συνεχίζεται, αλλά αν το μέτρο εφαρμοστεί καθολικά, θα το συνηθίσουν σταδιακά και οι καπνιστές. Άλλωστε μπορούν να βγαίνουν για λίγες τζούρες και να επανέρχονται...

Επ΄αυτού, πάντως, έχουμε και καινοτόμα πράγματα: Το «Μπακαρά» εφοδιάστηκε με κόκκινες κουβέρτες, τις οποίες οι καπνιστές βρίσκουν βγαίνοντας από το μαγαζί ώστε να τυλίγονται την ώρα που καπνίζουν! Κυρίες με ξώπλατα αλλά και όσοι δεν αντέχουν το κρύο καταφεύγουν στην κουβερτούλα. Το σκηνικό από μακριά θυμίζει σύναξη... ινδιάνων αλλά έχει και τα καλά του: Άλλος δεν έχει φωτιά, άλλη δεν έχει τσιγάρο, γίνονται ανταλλαγές, γνωριμίες, παιχνίδι...
Σε λίγο θα καταφεύγουν εκεί και οι άκαπνοι για καμάκι. Η απαγόρευση έχει και τα καλά της…

Πηγή: e-enimerosi.gr / 7-2-2011



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις