Πράξη «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Σχολείο 21ου αιώνα) – Πιλοτική Εφαρμογή» στους Άξονες Προτεραιότητας 1,2,3, -Οριζόντια Πράξη με κωδικό MIS 295379 και κωδικό ΣAE 2010ΣΕ04580613.


Προς:
Τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς
των πιλοτικών σχολικών μονάδων και τα Στελέχη της Εκπαίδευσης
που εμπλέκονται στην Πιλοτική Εφαρμογή των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών (Περιφερειακούς Δ/ντές, Δ/ντές Α/θμιας και Β/θμιας, Πρ. Παιδ/κής Καθ/σης και Σχολικούς Συμβούλους) όλων των ΠεριφερειώνΘέμα: Επικοινωνία και υποβολή ερωτημάτων όλων των εμπλεκομένων στην πιλοτική εφαρμογή των Νέων Προγραμμάτων ΣπουδώνΣας ενημερώνουμε ότι ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, pilotiki@iep.edu.gr στην οποία μπορείτε να υποβάλλετε τα ερωτήματα που έχετε σε σχέση με την πιλοτική εφαρμογή των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών.

Παρακαλείσθε να υποβάλλετε τα ερωτήματά σας επώνυμα δηλώνοντας την ιδιότητά σας. Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία δεν αποτελεί μέρος της διαδικασίας υποστήριξης.

Επίσης επισυνάπτεται η εντολή μετακίνησης για την ημερίδα της 17/09/2011Με εκτίμηση,

Χρίστος Δούκας
Αντιπρόεδρος του Π.Ι.
Επιστημονικός Υπεύθυνος της Πράξης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις