Ανακοίνωση Τύπου 07/12/2011




Αναφορικά με αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν σε μετατάξεις που έγιναν και στο Υπουργείο Παιδείας



Υπάρχουν περιπτώσεις που η χυδαιότητα υπερβαίνει κάθε όριο. Οι ψευδέστατοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί του κυρίου Ντινόπουλου, περί δήθεν κομματικών μετατάξεων μεταξύ των Υπουργείων Υποδομών και Παιδείας, αφορούν την τυπική διαδικασία που εφαρμόστηκε σε όλα τα Υπουργεία, για τη μετάταξη υπαλλήλων του ΟΣΕ, διαδικασία πανομοιότυπη με αυτή που ακολουθήθηκε για τις μετατάξεις των υπαλλήλων της πρώην Ολυμπιακής.

Όσον αφορά στο χρόνο υλοποίησης των αποφάσεων για τις μετατάξεις, ήταν απολύτως προγραμματισμένες βάσει του κυβερνητικού σχεδιασμού που συνεχίστηκε απαρέγκλιτα και κατά τη διάρκεια των μεταβατικών πολιτικών διαδικασιών που διαδραματίστηκαν εκείνη την περίοδο.

Η αλήθεια θα λάμψει με κάθε λεπτομέρεια και τυπικότητα στην απάντηση που θα δώσει η Υπουργός Παιδείας με τον καθιερωμένο θεσμικό τρόπο στη Βουλή. Δεν είναι δυνατόν όμως αυτές οι χαμηλότατου επιπέδου πρακτικές εκτόξευσης λάσπης και ύβρεων να μένουν ασχολίαστες.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις