ΜΕΝΟΥ -
Περιεχόμενα ιστοσελίδας

   Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο της Συμβούλου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ράνιας Χιουρέα (PhD). Έναν χώρο με υλικό για εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης γενικής και ειδικής, κυρίως όμως της Πρωτοβάθμιας, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο για θέματα εκπαιδευτικά και αυτοβελτίωσης.

Η σελίδα φτιάχτηκε με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα εργαλείο ενημέρωσης, συνεργασίας, προβληματισμού, μια ακόμη γέφυρα επικοινωνίας, άμεση, περιεκτική και ενδιαφέρουσα. Να δώσουμε τη δυνατότητα   να ενημερώνεστε  για θέματα εκπαίδευσης γενικότερα,  να μπορείτε να βρίσκετε άρθρα, διδακτικές προτάσεις και άλλες πληροφορίες καθώς επίσης  βοηθητικό παιδαγωγικό υλικό, για εκπαιδευτικούς, αλλά και για γονείς και ενδιαφερόμενους. 

Μεγάλο μέρος του ιστολογίου είναι αφιερωμένο στην Ειδική Αγωγή, με ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή πληροφόρησης και χρήσιμου υλικού για θέματα σχετικά με τον Αυτισμό, τη Δ.Ε.Π.-Υ, Προβλήματα όρασηςεκπαίδευση μαθητών τυφλών και με χαμηλή όραση (αμβλυώπων), Μαθησιακές Δυσκολίες.


Η ιδέα αρχικά ήταν να υπάρχει ένα διαρκές έναυσμα πρόσκλησης για προσφορά και μοίρασμα  της γνώσης, με στόχο να συμβάλλουμε στην ενδυνάμωση και βελτίωση του παιδαγωγικού έργου των εκπαιδευτικών, καθώς και να στηρίξουμε το ρόλο των γονέων, μέσα στις δυσκολίες και την πολυπλοκότητα των αντίξοων σημερινών συνθηκών. Στη συνέχεια επεκταθήκαμε και σε θέματα αυτοβελτίωσης για μια καλύτερη ζωή.

Έτσι λοιπόν, σε αυτόν τον ιστοχώρο θα βρίσκετε παιδαγωγικό υλικό, εκπαιδευτικά άρθρα, εργασίες, κάρτες, δημιουργίες κλπ που μας στέλνουν τα σχολεία της Ανατολ. Αττικής & Β' Αθήνας (που ήταν στην αρμοδιότητά μας), ή άλλα σχολεία, ή λαμβάνουμε από εκπαιδευτικούς, καθώς και διάφορα θέματα ή ό,τι άλλο ενδιαφέρον και χρήσιμο μας δίνετε και εσείς, οι επισκέπτες του ιστοχώρου μας, για ενημέρωση, για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης, για την υγεία (ψυχική/σωματική) και  για αυτοβελτίωση/καλύτερη ζωή.



Ελπίζω η προσπάθεια αυτή να θεωρηθεί ενδιαφέρουσα και με χαρά θα δέχομαι τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου. Ελάτε να συνεργαστούμε. Στείλτε άρθρα, προτάσεις, ιδέες,  ή ό,τι άλλο θεωρείτε ενδιαφέρον.


Και μια παράκληση: Αν τυχόν κάποιος από τους συνδέσμους που προτείνονται στο ιστολόγιο δεν είναι ενεργός ή είναι εσφαλμένος, να μπείτε στον κόπο να με ενημερώσετε, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος είτε μέσω σχολίου. Σας ευχαριστώ.

      Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ράνια Χιουρέα

          

            



Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις