Αθήνα 6/2/2012

Προς

1. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

2.Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

3. Μ.Μ.Ε.

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ, καλεί τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης όλης της χώρας να συμμετέχουν δυναμικά και μαχητικά στην 24ωρη Γενική Απεργία αύριο Τρίτη, 7 του Φλεβάρη 2012, για να μη περάσουν τα νέα μέτρα που αποφάσισαν ΤΡΟΪΚΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, σε βάρος των εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα (απολύσεις στο Δημόσιο, μείωση συντάξεων, μείωση κατώτατου μισθού, κλπ.).

Ταυτόχρονα καλεί την ΑΔΕΔΥ να προχωρήσει σε άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεωνμέσα από ένα πρόγραμμα αγωνιστικής συνεννόησης, συμπόρευσης και κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων, για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κεντρική απεργιακή συγκέντρωση, ώρα 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα.

Συγκέντρωση ΔΟΕ - Φιλελλήνων και Μητροπόλεως.

Από τη ΔΟΕΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις