ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ Ε.Ω.Π. Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2012-2013
ΤΜΗΜATΩN ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΡΙΞΕΩΝ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ B΄ ΑΘΗΝΑΣ  • Στα Δημοτικά Σχολεία της Β΄ Αθήνας το Α΄ εξάμηνο 2012-2013 λειτούργησαν 100 Τμήματα Ένταξης, και  έχουν θεωρηθεί  και αποσταλεί στα σχολεία 98 Ε.Ω.Π. (Εβδομ. Ωρολόγια Προγράμματα).
  • Τα Ε.Ω.Π. των 55 Παράλληλων Στηρίξεων στα Δημοτικά Σχολεία της Β΄ Αθήνας το Α΄ εξάμηνο 2012-2013,  όλα έχουν θεωρηθεί και αποσταλεί στα σχολεία.

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις