6ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου
 


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

   Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο σχολείο μας  την Πέμπτη   30 Μαΐου  και ώρα 18.30 μ.μ, να παρακολουθήσετε την εκδήλωσή μας με τίτλο: «Από τον Αίσωπο στον Αριστοφάνη».

  Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και τις γνώσεις που αποκτήσαμε, εκπονώντας το ενδιαφέρον πολιτιστικό πρόγραμμα βασισμένο στη ζωή και το έργο των δύο σπουδαίων δημιουργών Αισώπου και Αριστοφάνη.Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί

           ΤΟΥ  ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ                                                                            


             

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις