Αξίζει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://users.sch.gr/cosmathan/, που δημιούργησε και ανανεώνει με νέο περιεχόμενο ο Κοσμάς Αθανασιάδης, δάσκαλος του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας Αττικής.
Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια συγκέντρωσης (και κατασκευής από το μηδέν) ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά του Δημοτικού, με προτάσεις προς τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους ενδιαφερόμενους γονείς, για on-line διδασκαλία μέσω πρωτότυπων και ευχάριστων ψηφιακών παιχνιδιών!
Πιο συγκεκριμένα, στις θεματικές ενότητες της ιστοσελίδας θα βρείτε απολαυστικές οπτικοακουστικές εφαρμογές για τη μάθηση της αλφαβήτας, των αριθμών, της προπαίδειας, την εκπαίδευση πάνω στην αναγνώριση γεωγραφικών πληροφοριών, ακόμα και θεμάτων αστρονομίας, ιστορίας, αλλά και ζωγραφικής!
Με την πολύτιμη βοήθεια των πολυμέσων, η ιστοσελίδα αυτή προτρέπει τους δασκάλους και τους μικρούς μαθητές (με ή χωρίς αναπηρία) να επιλέξουν μια ανατρεπτική εκπαιδευτική εμπειρία, που τους προσφέρει πολλαπλές επιλογές για εξατομικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή.
Για περισσότερες πληροφορίες πηγαίνετε στον ιστότοπο ή επικοινωνήστε με το δημιουργό του στα emails cosmathan@gmail.com ή cosmathan@yahoo.gr.

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις