Μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης
…μια αγκαλιά για τα παιδιά…..

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης.

Συμμετέχουν αλφαβητικά:
Γεωργία Βεληβασάκη – Καλλιόπη Βέττα – Βαγγέλης  Δούβαλης – Ευρυδίκη -  Χρίστος Θεοδώρου – Γιάννης.Κ. Ιωάννου – Σαββέρια Μαργιολά – Μάριος Μούρμουρας – Νεοκλής Νεοφυτίδης – Ζωή Παπαδοπούλου -  Στέλιος Παύλου – Ναταλία Ρασούλη – Ηρώ Σαϊα – Γιώργος Σαλτάρης –Λάζαρος Σαμαράς - Λυδία Σέρβου – Smyrna  - Μαρία Σουλτάτου – Στράτος Σπηλιωτόπουλος – Βικτωρία Ταγκούλη –Αγγελική Τουμπανάκη - Νάνσυ Φραγκογιαννάκη – Φωνητικό Σύνολο από το Μουσικό Εργαστηράκι του Γιώργου Θεοφάνους και η Παιδική  Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.
Με τους ήχους αγαπημένων καλλιτεχνών ανοίγουμε την αγκαλιά μας στα παιδιά….
Εισιτήριο; Η αγάπη και η προσφορά σας σε σχολικά είδη….

Παρουσίαση: Μαρία Ρεντίφη
Ηχητική Κάλυψη: Θανάσης Παντελιός- Αντώνης Παντελιός –Βαγγέλης Παπακύριος
Σχεδιασμός αφίσας: Αλέξανδρος Ριζάς





Οργάνωση: Λυδία Σέρβου, Καλή Βανδώρου
Υπό την Αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Περιβάλλον –Αθλητισμός –Πολιτισμός(ΠΕ.Α.Π) του Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης και του Δημοτικού Συμβουλίου.







Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις