ΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΕΪΒΙΝΤ




Monica Waltres και David Martinez. Ένα χαριτωμένο νεαρό ζευγάρι και οι δύο με σύνδρομο Ντάουν.
Ο Ντέιβιντ από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν ένιωσε ότι αυτή θα ήταν η γυναίκα της ζωής του. Η Μόνικα είχε τότε μια άλλη σχέση και τον είχε απορρίψει. Αργότερα όμως άλλαξαν τα αισθήματά της, έγιναν ζευγάρι και αποφάσισαν να παντρευτούν, κάτι το οποίο έγινε και με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους.
Η Μόνικα μεγάλωσε με πατριό, και αφού ο βιολογικός της πατέρας δεν θέλησε να την ξαναδεί από 2 ετών, ο πατριός της την υιοθέτησε. Μετά το γάμο, στο Ντέιβιντ παρουσιάστηκε ζάκχαρο. Έμαθε όμως σύντομα να παίρνει δείγμα αίματος και να μετράει το ζάκχαρο και στη συνέχεια να κάνει μόνος του ενέσεις ινσουλίνης 4 φορές την ημέρα.  
Έχοντας την υποστήριξη  γονέων, συγγενών, και φίλων, έχουν καταφέρει να ζουν αξιοπρεπώς και ευτυχισμένοι. Μια ξαδέλφη της Μόνικα, είχε την ιδέα να κάνει ταινία-ντοκυμαντέρ, την ξεχωριστή ιστορία αγάπης των δύο νέων, με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Έγιναν μέλη μιας θεατρικής ομάδας, με την καθοδήγηση της ξαδέλφης της Μόνικα. Η ταινία αυτή είχε επιτυχία και έκανε διάσημους τους δυο νέους. Έδωσαν πολλές συνεντεύξεις, τους καλούν σε σχολεία, συλλόγους παιδιών με σύνδρομο Ντάουν/νοητική υστέρηση και τους αρέσει να ασχολούνται με παιδιά.Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν δουλειά, αλλά όλοι ελπίζουν ότι σύντομα κάτι θα γίνει.





 

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις