Σε διαβούλευση μετά τις γιορτές το σχέδιο νόμου για την Ειδική Αγωγή


Το υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται νομοσχέδιο αμιγώς για την Ειδική Αγωγή, με στόχο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων να είναι έτοιμο προς διαβούλευση, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, είπε ο υφυπουργός, έχει ήδη ανοίξει ο διάλογος με την Ε.Σ.Α.με.Α. και έχει ζητηθεί η συμβολή και η κατάθεση των προτάσεών της σε αυτό το σχέδιο.
Πηγή: esos.grΑναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις