Μελέτη για την Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών ζητά το Υπουργείο Παιδείας


Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής προχώρησε  σε επαναδιακήρυξη του Ανοικτού Τακτικού Διαγωνισμού "Μελέτη Εφαρμογής Συστήματος Αξιολόγησης". Σύμφωνα με το τεύχος της Προκήρυξης, η Μελέτη θα πρέπει να είναι έτοιμη τουλάχιστον μέχρι 31 Μαΐου 2014.

Στη Μελέτη που ζητά το ΥΠΕΘ μέσω του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ),  ο ανάδοχος  καλείται μεταξύ άλλων να καταθέσει πρόταση "στη σύνδεση  του πλαισίου αξιολόγησης με την αυτοαξιολόγηση της εκπαιδευτικής μονάδας με στόχο τη διαμόρφωση ενός ολιστικού μοντέλου αξιολόγησης που θα λαμβάνει υπόψη του στοιχεία από τις επιμέρους διαδικασίες αξιολόγησης". (σελ. 16-17).

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις