ΙΕΠ:Καθολική η συμμετοχή στα Σεμινάρια ΑξιoλόγησηςΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4o σεμινάριο επιμόρφωσης των Στελεχών Εκπαίδευσης για θέματα αξιολόγησης στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης». Το σεμινάριο ήταν τριήμερο, διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, ανακοινώθηκε σήμερα από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.


«Η συμμετοχή ήταν καθολική», τονίζεται στην ανκοίνωση του ΙΕΠ, ενώ δόθηκαν τα ακόλουθα στοιχεία:


Α.μμετείχαν 195 Προϊστάμενοι Επιστημονικής - Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Α/θμιας εκπαίδευσης και Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου.


Β.Aπουσίασαν για υπηρεσιακούς και προσωπικούς λόγους 5 Σχολικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι και θα επιμορφωθούν εξ αποστάσεως.
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις