Ταινίες που αξίζουν την προσοχή όλων


Νομίζω ότι οι δυο παρακάτω ταινίες αξίζουν την προσοχή όλων μας:
   
1.    Η πρώτη ταινία στις 14/1/2015, 20:00 κινηματογράφος Δαναός: "Four letters apart-Children in the Age of ADHD για το σύνδρομο ΔΕΠ-Υ.



2.  Η δεύτερη ταινία "Alphabet" στις 28/1/2015 20:00 (Δαναός) για το εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες και περιορίζει τα έμφυτα χαρίσματα και τη δημιουργικότητα των παιδιών.

     Δείτε το τρέιλερ: http://www.cinedoc.gr/



Μακρής Βαγγέλης Τ.Ε. 5ου Δ.Σ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις