ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΑΕ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

 19-1-2015

Αγαπητή κυρία Χιουρέα,

Με μεγάλη μου χαρά συμμετείχα σήμερα στην ημερίδα για τον Αυτισμό «Το παιδί με ΔΑΦ στο γενικό σχολείο» και επιθυμώ εκφράσω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μου!

Θέλω να συγχαρώ την οργανωτική επιτροπή για την υπομονή της και επιμονή στην άριστη οργάνωση παρά τις ελάχιστες δυνατότητες ή υποστήριξη που – όπως γνωρίζουμε έχετε. Παράλληλα συγχαίρω εσάς προσωπικά , τόσο για την εξαιρετική επιλογή των εισηγητών οι οποίοι μας επιμόρφωσαν σφαιρικά επί του θέματος, αλλά και για την ολοκληρωμένη ενημέρωση για την ένταξη παιδιών με ΔΑΦ στο γενικό σχολείο που αποτελεί πλέον ένα σημαντικό θέμα για τα σχολεία μας.

Με αφορμή την σημερινή ημερίδα τα κέντρα «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» επιθυμούν να συνεισφέρουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οικογένειες στις περιοχές μας και γι΄αυτό προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Σας επισυνάπτω ενημερωτική επιστολή και είμαι στην διάθεσή σας για περαιτέρω συνεργασία.

Εύχομαι και προσδοκώ να έχουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σύντομα όλοι και σε άλλες ωφέλιμες ημερίδες για την «ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» και προσφερόμαστε να την συνδιοργανώσουμε.
Με εκτίμηση

ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΟΥ

Διεύθυνση ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ και των κέντρων «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»






Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις