Α) οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων, όπου λειτουργούν Τάξεις Υποδοχής ΖΕΠ (ΤΥ ΖΕΠ), στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων, όπως μεταβούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/rIz2UE , και
Β) οι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται σε ΤΥ ΖΕΠ, στο πλαίσιο υλοποίησης των ανωτέρω Πράξεων, όπως μεταβούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/QfGudJ ώστε να συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια που είναι αναρτημένα στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Π.Ε. – Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις