From: Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής [mailto:t08dea1@minedu.gov.gr]
To: Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Sent: Wednesday, October 14, 2015 10:43 ΑM


Subject: Ενημέρωση για τοποθετήσεις εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης

 Σχετικά με το ως άνω θέμα που αφορά τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που προσλήφθηκαν για παράλληλη στήριξη στους μαθητές με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2015-16 σας γνωρίζουμε ότι : 

παρά το ότι οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών δεν αποτελεί αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το Π.Δ.114/2014 «Οργανόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας», άποψη της Υπηρεσίας είναι ότι η εγκύκλιος με αριθμ. πρωτ. 161134/Γ6/7-10-2014 Υφυπουργός ΥΠΑΙΘ Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος και θέμα: «Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης» δεν έχει καταργηθεί.

 Παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσετε το σχετικό στα ΚΕΔΔΥ και Σχολικούς Συμβούλους της περιοχής ευθύνης σας

 Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής

 Κωνσταντίνος Λολίτσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις