Σήμερα άνοιξε το ειδικό σχολείο
του χωριού μας!!!




Ένας μήνας έχει κιόλας περάσει από την ημέρα που άνοιξαν τα σχολεία. Όχι όμως όλα... Τα περισσότερα ειδικά σχολεία παρέμεναν κλειστά. Και να, που επιτέλους σήμερα άνοιξε και το ειδικό σχολείο του χωριού μας!!!

Πόσο το περίμενα.... πόσο το περίμεναν τα παιδιά!!! Όλες αυτές οι υπέροχες φατσούλες, να λάμπουν τα μάτια τους όταν σε βλέπουν,  γιατί...ξέρουν αυτά... από τις πιο πολύτιμες και υπέροχες αγάπες που μου έχουν ποτέ δωθεί .... από αυτές που φουσκώνουν το στήθος και γεμίζουν τα μάτια σου θαρρείς, με δάκρυα που δεν τολμούν να τρέξουν και ξαναγίνονται φούσκωμα.


Μαζί με τους γονείς τους... Τι ωραία ευκαιρία εμψύχωσης αυτών των ανθρώπων. Πόσο μοναδική η στιγμή που έχεις καταφέρει να τους εμπνεύσεις, να τους ξεσηκώσεις... να ενωθείτε, να προχωρήσετε "αντάμα".

Φοβερές αξίες ζωής... ευκαιρίες "ουράνιες",  αυτοσκοπός-ολοκλήρωση...




Πηγή: Μαίρη Κασαμπαλάκου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις