Αναβαθμίστηκε το 95% των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου στην παράλληλη στήριξη

347 από τους 365 αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου στην Παράλληλη Στήριξη της Δευτεροβάθμιας αναβαθμίστηκαν σε αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, όπως προκύπτει από την επεξεργασία στοιχείων των αρμόδιων Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συνολικά αναβαθμίστηκε το 95% των προσληφθέντων. Στα παραπάνω αριθμητικά στοιχεία δεν περιλαμβάνονται οι προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στις 11 Ιανουαρίου. Για τις προσλήψεις αυτές θα υπάρξουν και νέες αναβαθμίσεις.www.diorismos.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις