Πρόσκληση σε ΔΩΡΕΑΝ θεατρική παιδική παράσταση.

"Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ"

Του Όσκαρ Ουάιλντ, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη

Την Κυριακή 17/1/2016 στην ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ, δύο παραστάσεις:
Στις 12:00 και στις 15:00.

Πείτε το και σε άλλους.


"Αγαπητοί φίλοι,

στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της ΑΛΚΥΟΝΙΔΑΣ, διαθέτουμε, δωρεάν προσκλήσεις για την παιδική παράσταση «Ο ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ» την Κυριακή 17/1 στις 12:00 και στις 15:00

Σε περίπτωση που θέλετε να ρθείτε σε κάποια από τις δύο παραστάσεις, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα ονόματα στο τηλέφωνο: 210-8220008.

Η NEW STAR αγκαλιάζει την τέχνη του θεάτρου εγκαινιάζοντας τη σκηνή της Αλκυονίδας με την παιδική παράσταση «Ο Εγωιστής Γίγαντας και η αγάπη του», βασισμένη στο τρυφερό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ «Ο Εγωιστής Γίγαντας».

Το αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ γίνεται θεατρικό έργο που αφηγείται με μουσική και τραγούδι στα παιδιά, μια ιστορία για την απλότητα του εγωισμού και τη δυσκολία της αγάπης.

Την διασκευή του παραμυθιού υπογράφει η Κωνσταντίνα Βαρσάμη, τη σκηνοθεσία ο Λευτέρης Γιοβανίδης, Σκηνικά-Κοστούμια η Λίνα Καρανικολάου και τη μουσική η Ερωφίλη.

Κάποτε, αλλά όχι πολύ παλιά, ζούσε έξω από την πόλη ένας παράξενος γίγαντας. Ήταν πολύ ψηλός, όχι πολύ χοντρός αλλά λίγο θυμωμένος. Όταν γεννήθηκε η μαμά του είπε «πω πω τι ψηλό παιδί... δεν θα χωράει στο κρεβάτι του». Κι ο γιατρός είπε «μα θα γίνει γίγαντας!». Και έγινε. Ένας Εγωιστής Γίγαντας.

Για καλή του τύχη εμφανίστηκε μπροστά του η Αγάπη. Χρειάστηκε κι ένας γιατρός. Έτσι δεν γίνεται πάντα; Συμβαίνει και στα καλύτερα παραμύθια. Να συναντιούνται κάποιοι καλοί και κάποιοι περισσότερο καλοί. Σε έναν κήπο που άλλοτε ανθίζει και άλλοτε μαραίνεται όλα είναι τόσο πιθανά όσο και απίθανα ..... για να σιγουρευτούμε πως τα αισθήματα αλλάζουν με τον καιρό. Το ίδιο και οι ιστορίες...

Παίζουν: Στέλλα Γρίβα, Γιώργος Κρήτος, Nικόλας Στραβοπόδης, Γιάννης Δαμάλας

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, επικοινωνείστε μαζί μας.

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου NEW STAR
ΑΛΚΥΟΝΙΣ  new star art cinema
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46, ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια)

Parking διαθέσιμο κάτω από τον κινηματογράφο

Phone: 2108220008, 2108220023
E-mail: newstarcine@gmail.com
W: http://newstarartcinema.gr/
NEW STAR ART CINEMA 
ΣΙΝΕΦΙΛ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΑΣ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις