Δελτίο τyπου - πρoσκληση
30 ΜΑΪΟΥ, το μεγαλύτερο FASHION CHARITY PARTY
του καλοκαιριού,
 save the date!!!

Ο Οπτικός Οίκος Παπαβασιλείου και το ΚΕΑΤ (Οίκος Τυφλών) έχουν την τιμή και την χαρά να σας προσκαλέσουν στο μεγαλύτερο
fashion charity party του καλοκαιριού,

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, στο MANSION ESTATE POOL CLUB - Άσπρο Πιάτο στην παραλία της Γλυφάδας. Ώρα έναρξης 9μμ.
Είσοδος με ποτό 8 ευρώ.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του ΚΕΑΤ, του μοναδικού κρατικού φορέα υποστήριξης τυφλών στην Ελλάδα, ενώ την επίδειξη μόδας γυαλιών θα ακολουθήσει βραδιά Milonga σε ήχους tango.
Σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι μας με τους καλύτερους οιωνούς, προσφέροντας μέσα από την μοδάτη προστασία των ματιών μας, την ευκαιρία στην καλύτερη εκπαίδευση σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν το προνόμιο της όρασης.

Πληροφορίες-συμμετοχές:
 6973-20.27.07 υπόψιν κου Πάρι Παπαβασιλείου
 6973-03.66.67
 υπόψιν κας Μπέττυς Λεωτσάκου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις