Ημερίδα για Νηπιαγωγούς της  55ης Περιφέρειας Σχολ. Συμβούλου Προσχολικής ΑγωγήςΤρίτη 6-9-2016  ώρα 9 π.μ.  στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, (Διεύθυνση: Κλειτάρχου & Αριστείδου, Γέρακας - Αθήνα, Τ.Κ. 153 44 Τηλέφωνο: 210 6619937)
1) Εισήγηση: «Παιδιά με ιδιαιτερότητες στο γενικό νηπιαγωγείο: Από την αποδοχή στην ισότιμη συνεκπαίδευση» Δρ Ράνια Χιουρέα, Σύμβουλος ΕΑΕ
2) Παρουσίαση δημιουργίας και κατασκευής αυτοσχέδιων επιτραπέζιων παιχνιδιών Μαρία Πετκανοπούλου Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις