Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Λευκού Μπαστουνιού – 15 Οκτώβρη – o Φάρος Τυφλών της Ελλάδος και το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο σας προσκαλούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 11:00-13:30, στην ενημερωτική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Πλ. Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13, Αθήνα.
Περισσότερα εδώ.
Επίσης, στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας του Λευκού Μπαστουνιού οι Φορείς:
Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών ΚΕΑΤ, Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, ΕΣΑΜΕΑ, Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, ΕΟΤ, Φάρος Τυφλών Ελλάδος, ΦΤΕ, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών ΠΣΤ, Πανελλήνια Ένωση Αμφιβληστροειδοπαθών ΠΕΑ και το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων ΕΚΕΣ συνδιοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση με Θέμα:
«ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΟ ΟΔΗΓΟ»
η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Ακαδημίας 50, Αθήνα, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 10.00 – 14.00.
Περισσότερα εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις