Χρόνια Πολλά! Καλή χρονιά!

Την Πέμπτη 10-1-2019, θα πραγματοποιηθεί η 2η Συνάντησή μας για το σχολ. έτος 2018-19. Θα συμμετέχουν τα μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε. - Εκπαιδευτικοί Τμημάτων Ένταξης και Ειδικών Σχολείων, Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων και μέλη των ΚΕΣΥ, Ανατ. Αττικής και Β΄Αθήνας.

Σκοπός της συνάντησης είναι να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Δηλαδή, να συζητηθούν εκπαιδευτικά θέματα που μας απασχολούν, και στη συνέχεια να επακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή πίτας και να διασκεδάσουμε!

Η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα μας, στον Αγ. Στέφανο. Ώρα προσέλευσης 7.30 μμ.

                                                                                                                                Η Σύμβουλος Ε.Α.Ε.

                                                                                                                      Δρ. Ράνια Χιουρέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις