Αν και "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" και μακριά από τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, βρήκαμε τρόπο  να επικοινωνούμε μέσα από την τέχνη και τη δημιουργία!
Αποτέλεσμα αυτής της επικοινωνίας είναι η πασχαλινή μας κάρτα που σας αποστέλλουμε με πολλή αγάπη και με την ευχή
το Πάσχα αυτό που καλούμαστε να το ζήσουμε με τόσο διαφορετικό τρόπο, να είναι πέρασμα ουσίας, περισυλλογής και αναθεώρησης απόψεων, στάσεων και σκοπών, προκειμένου να μας οδηγήσει στο φως της αλήθειας, στο φως της πραγματικής Ανάστασης!

Καλό Πάσχα!!
Καλή Ανάσταση!!

Με εκτίμηση
Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Νηπιαγωγείου Καλυβίων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις