Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων  ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός του πρώτου  δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Δείτε παρακάτω τις  αποφάσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

Πρωτοβάθμια

Α΄ Αθήνας 

Β΄ Αθήνας 

Γ΄ Αθήνας

Δ΄ Αθήνας

Ανατολικής Αττικής

Δυτικής Αττικής

Πειραιά

 Κυκλάδων

Δευτεροβάθμια

Α΄ Αθήνας

Β΄ Αθήνας

Γ΄ Αθήνας 

Δ΄ Αθήνας 

Ανατολικής Αττικής

Δυτικής Αττικής

Πειραιά 

Κυκλάδων α

Κυκλάδων β

Κυκλάδων γ

Πότε αναλαμβάνουν υπηρεσία στα σχολεία 

Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός των τριών (3) τελευταίων εργάσιμων  ημερών του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία εντός του πρώτου  δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Διευκρινίσεις σχετικά με την υπηρεσία στελεχών εκπαίδευσης

Οι Διευθυντές/ντριεςτων Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για όσο  διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από  τις κείμενες διατάξεις για τους Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων.

Με αφορμή τις τοποθετήσεις των διευθυντών στα πρότυπα και στα πειραματικά σχολεία (των ΠΕΠΑΛ συμπεριλαμβανομένων) και τις επικείμενες τοποθετήσεις διευθυντών σχολικών μονάδων, τονίζεται ιδιαίτερα η παρ. 4 του άρθρου 100 του ν. 5043/2022 (Α’ 91) σύμφωνα με τις οποίες προϊστάμενοι εκπαιδευτικών θεμάτων και διευθυντές σχολικών μονάδων παραμένουν στη θέση που κατέχουν πριν από την τοποθέτησή τους και εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους μέχρι να αναλάβουν υπηρεσία.

Η θητεία των Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων λήγει  στις 31-07-2027.

Ανάρτηση chiourea.gr στο Εγκύκλιοι - ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - Δ/ντές Σχολείων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις