Εγκύκλιο με τις ενέργειες για τον προγραμματισμό του Εκπαιδευτικού Έργου στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023-24 απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας.

«Ενέργειες Προγραμματισμού του Εκπαιδευτικού Έργου των Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-24 – Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου Προγράμματος και Νέου, Αναβαθμισμένου Προγράμματος Ολοήμερου Νηπιαγωγείου – Λήξη μαθημάτων σχολικού έτους 2022-2023»

Η εγκύκλιος περιλαμβάνει τις ενότητες:

Α. Προγραμματισμός Εκπαιδευτικού Έργου
1.Ωρολόγια Προγράμματα των Νηπιαγωγείων
2.Κατανομή Τμημάτων
3.Ενημέρωση πληροφοριακού συστήματος myschool
4.Ωράριο Εκπαιδευτικών
5.Αντισταθμιστικοί – Υποστηρικτικοί Θεσμοί
6.Επιμορφωτικές δράσεις
7.Θέματα υγιεινής και κτιριακών υποδομών του σχολείου
8.Παραρτήματα Νηπιαγωγείων

Β. Προγραμματισμός λειτουργίας Προαιρετικού Ολοήμερου Προγράμματος και Νέου Αναβαθμισμένου
Προγράμματος Ολοήμερου Νηπιαγωγείο
υ

Γ. Συλλογικός Προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο

Δ. Λήξη μαθημάτων σχολικού έτους 2022-2023

Το έγγραφο ΕΔΩ 

Ανάρτηση chiourea.gr στο Εγκύκλιοι - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις