Την Παρασκευή 10-1-2020 πραγματοποιήθηκε η 2η Συνάντηση Εκπαιδευτικών για το σχολ. έτος 2019-20 και η καθιερωμένη κοπή πίτας της ΕΠ.ΟΜ.Ε. (Επιστημονική Ομάδα Εκπαιδευτικών).

Στη Συνάντηση συμμετείχαν παλιά και νέα μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε. - Εκπαιδευτικοί Τμημάτων Ένταξης (ΤΕ) και Ειδικών Σχολείων, Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων και μέλη των ΚΕΣΥ της Ανατολικής Αττικής και της Β΄Αθήνας. Το φλουρί φέτος έπεσε στην Κατερίνα Λάμπρου, Εκπαιδευτικό Τμήματος Ένταξης.
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, με εορταστική διάθεση, ζωντάνια, κέφι, χαρά! Όμορφες στιγμές με συναδέλφους, ζεστασιά και πολλά χαμόγελα... Κατά γενική ομολογία,  περάσαμε υπέροχα, όπως κάθε φορά!

Η επαφή με την ομάδα είναι πάντα αναζωογονητική-ανατροφοδοτική. Ακούγονται ωραίες απόψεις και μοιράζονται πολύτιμες εμπειρίες! Κρίμα που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν όλοι. Ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση να είναι μαζί μας και όσοι δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά.

Η Σύμβουλος ΕΑΕ στο κέντρο, με 2 νέα μέλη της ΕΠΟΜΕ: Την εκπαιδευτικό του ΤΕ (αριστερά) και τη Δ/ντρια (δεξιά) του 2ου Δημοτ. Σχολείου Αγ. Στεφάνου


Τελικά, τι κι αν οι ευχές δεν ικανοποιούνται, οι ελπίδες δεν επαληθεύονται, κανένας γενειοφόρος παππούλης ντυμένος στα κόκκινα δε μπαίνει απ' την καμινάδα, η πραγματικότητα που ζούμε είναι στενόχωρη;...

Για να υπερβούμε τη γκρίζα μας καθημερινότητα, ιδιαίτερα στις γιορτές, έχουμε ανάγκη να δούμε το συνάνθρωπο, το φίλο, τους αγαπημένους μας και να πούμε, τέλος πάντων...




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Δρ. Ράνια Χιουρέα,
Σύμβουλος ΕΑΕ
Δείτε επίσης:




8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Βαστάκη: Καλή χρονιά!!! Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να έρθω. Του χρόνου!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλενα Μπρούμη: Καλή χρονιά κι ένα ΕΥΓΕ για το έργο σας.

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιος Πετριμεας Ιουλια Πετροπουλεα: Απλα εισαι ενας υπεροχος Ανθρωπος που προσφερει με πολυ χαρα και αγαπη!!!και αυτο φαινεται στο προσωπο των ανθρωπων!!!Υγεια σε ολους και Καλη Χρονια!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάλλια Φαρμάκη: Και του χρονου! παντα γερα, χαμογελαστα και δημιουργικα ολα τα μελη της ομαδας! Λυπαμαι που δεν καταφερα τελικα να ερθω...του χρονου! φιλια σε ολη την ομαδα!καλη χρονια σε ολους!!❤

Ανώνυμος είπε...

Ευάγγελος Μακρής: Ευτυχισμένο το 2020 γλυκό μας κορίτσι. Με Υγεία κι Αγάπη. Φιλιά Πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Τατιάνα Μπάτσου: ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!! ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!!!!ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ....ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ!!!!ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ,ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΜΏΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Βίκυ Τσακλάνου: Περάσαμε πολύ όμορφα, χίλια ευχαριστώ στους οικοδεσπότες που για άλλη μια φορά μας φιλοξένησαν με ζεστασιά κι αγάπη! Είμαστε ωραία ομάδα! Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Φωτεινή Νταρακλίτσα: Ωραία η βραδιά γιατί είναι ωραία η ομάδα!!!! Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους οικοδεσπότες!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις