1. Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής για τον καθορισμό Πανελλήνιας Συμβολογραφίας Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας στο σύστημα Braille (1989-1990) σε τρία (3) Πανελλήνια Επιστημονικά Συνέδρια:
(Αθήνα, ΜΑΡΤ. 89 - Θεσσαλονίκη, ΜΑΪΟΣ 89 - Λευκωσία, ΙΟΥΛ. 89).

2. Μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιστημονικής Επιτροπής για την αποκατάσταση των τυφλών ( Αγγλία, ΟΚΤ. 89).

3. Μέλος Επιστημονικής Ομάδας ανάπτυξης Συστήματος Συμβολογραφίας Μαθηματικών – Φυσικής –Χημείας στο σύστημα Braille για τις ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου (ΝΟΕΜ. 89).

4. Μέλος επιστημονικής Ομάδας Ειδικών για τη μεταφορά από τη Γερμανία τεχνογνωσίας σχετικής με σύγχρονους τρόπους μεταγραφής βιβλίων βλεπόντων στο σύστημα Braille (ΙΟΥΝ. 1990).

5. Μέλος Τριμελούς Επιτροπής για τα βιβλία τυφλών και μερικώς βλεπόντων μαθητών (Διορισμός από το ΥΠΕΠΘ, 1998).

6. Μέλος της Εταιρείας Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος (από την ίδρυσή της, 1999)

7. Αναπληρώτρια Πρόεδρος Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων Ανατολικής Αττικής (2003-2004).

8. Αναπληρωματικό μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Ανατολ. Αττικής (2004-2007).

9. Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης (από Μάιο 2005).

10. Πρόεδρος Επιτροπής Σχολικών Δραστηριοτήτων Γ΄ Αθήνας (2008-2012).

11. Μέλος της Ομάδας Παιδαγωγικής και Επιστημονικής Τεκμηρίωσης του ΥΠΔΒΜΘ στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων «Εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»(από 2010-).

12. Μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων «Εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»(από 2010-).

13. Πρόεδρος της Ομάδας Επιμόρφωσης Γ΄ φάσης και διαρκούς υποστήριξης των εκπαιδευτικών «Εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»(από 2012-).

14. Συντονίστρια της Δευτεροβάθμιας ΕΔΕΑ (Ειδικής Διαγνωστικής Επιτροπής Αξιολόγησης) της Αττικής για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (από 2012-).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις