ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Αριστούχος Αρσακείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ψυχικού (Βαθμός πτυχίου 9,49)
 • Μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Ψυχολογίας και Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Γενεύης (Αναγνώριση του τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ)
 • Πτυχίο Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών
 • Διδακτορικό Δίπλωμα Πανεπιστημίου Γενεύης, Σχολής Ψυχολογίας και Επιστημών της Αγωγής με εξειδίκευση στην Εκπαίδευση Τυφλών

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 1. Γαλλικά: Άριστα. Άδεια Επάρκειας προσόντων για διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας (ΥΠΕΠΘ)
 2. Αγγλικά: Άριστα. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2: Lower Certificate in English (Πανεπιστήμιο Καίμπριτζ)
 3. Ιταλικά: Άριστα. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β2: CELI 3, Certificato di conoscenza della lingua Italiana (Πανεπιστήμιο Περούτζια)
 4. Γερμανικά: καλά, χωρίς τίτλο
 5. Ισπανικά: λίγες γνώσεις σε επίπεδο κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου
 6. Ολλανδικά: λίγες γνώσεις σε επίπεδο κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου


ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ –ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
 • Επιμόρφωση Β΄ Επιπέδου διάρκειας 96 ωρών, στο πλαίσιο της Πράξης: «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» με πρακτική εφαρμογή στην τάξη (υλοποίηση με τους μαθητές εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με αξιοποίηση ΤΠΕ) (ΟΕΠΕΚ)
 • Δίμηνη Επιμόρφωση (αξιολόγηση με γραπτή δοκιμασία) «Μαθηματικά της φύσης και της ζωής» για τα νέα βιβλία μαθηματικών Α΄και Γ΄ τάξης (πλατφόρμα COMPUS Παν/μίου Δυτ. Μακεδονίας)
 • Πιστοποίηση στις Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών
 • Επιμόρφωση Α΄ Επιπέδου διάρκειας 48 ωρών,«Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας & των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση»
 • Ταχύρυθμο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα διάρκειας 39 ωρών, «Βασικές γνώσεις Πληροφορικής» (ΠΕΚ Πειραιά)
 • Ετήσιο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Επιμόρφωση επαγγελματιών σε θέματα τυφλοκωφών» (Yπουργείο Υγείας και Πρόνοιας)
 • Εξάμηνη Επιμόρφωση Σχολής Στελεχών Π.Ε. Αθηνών (Yπουργείο Υγείας και Πρόνοιας)

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις