Δελτίο Τύπου 16/06/2010


Συνέντευξη Τύπου της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ΄Αννας Διαμαντοπούλου για την αποχή των βαθμολογητών των Πανελλαδικών


Η Υπουργός μεταξύ άλλων τόνισε :

«Παραμένουμε σε αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση –στη νέα Υπουργική Απόφαση που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα-την οποία θεωρούμε ότι μέσα στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής είναι το μείζον που μπορούσε να γίνει και από τα δύο Υπουργεία».

Ενώ απευθυνόμενη στο συνδικαλιστικό φορέα η Υπουργός τόνισε : «Θεωρώ ότι το συνδικαλιστικό όργανο της ΟΛΜΕ θα λάβει υπόψη του όλα τα δεδομένα. Τα δεδομένα αυτά αφορούν και στα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και κανείς δεν αμφιβάλλει και δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν πολλά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά θα λάβουν υπόψη τους και τις άλλες παραμέτρους και οι άλλες παράμετροι είναι η αγωνία των παιδιών, αλλά και ο θεσμός των πανελλαδικών εξετάσεων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις