Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων

Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού

Διεύθυνση: ΣΤΑΔΙΟΥ 5, 4ος Όροφος, GR105 62, ΑΘΗΝΑ,

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: posdep@posdep.gr Ιστοσελίδα: www.posdep.gr

Τηλέφωνο: 210‐3689372 Fax: 210‐3689376

Αθήνα, 13 Ιουλίου 2010


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την ενημέρωση από το γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων συνάδελφο Διομήδη Σπινέλλη, μπορούμε να συνεχίσουμε την συμμετοχή μας στην απογραφή μέσω της "ηλεκτρονικής υπηρεσίας της απογραφής μισθοδοτούμενων από το Δημόσιο".

Βέβαια συνεχίζουμε να μη θέλουμε να κατανοήσουμε το διαχωρισμό δικαστικοί λειτουργοί - δημόσιοι λειτουργοί. Αν δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα τεχνικά εμπόδια, τότε ίσως αυτό να εκφράζει το τεράστιο και σκανδαλώδες σήμερα πλέον χάσμα που χωρίζει τις δύο ομάδες στα μισθολογικά, κάτι που αποτελεί αποκλειστικό, νομιμοφανές μεν αμφιλεγόμενο δε έργο των πρώτων.

Συναδελφικά,

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Μ. Σταυρακάκης

Καθηγητής Ε.Μ.Π.


Η Γραμματέας

Ευγενία Μπουρνόβα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ε.Κ.Π.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις