ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ Α/ΘΜΙΑΣ &

Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ

1o Πανελλήνιο Συνέδριο για τον Έλεγχοτου Καπνίσματος


Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης του Ν. Αττικήςότι η Συντονιστική Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύηςσε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης καιΘρησκευμάτων, το Πανεπιστήμιο Harvard και την Ελληνική ΑντικαρκινικήΕταιρεία, στο πλαίσιο του προγράμματος HEART, διοργανώνει το 1οΠανελλήνιο Συνέδριο για τον Έλεγχο του Καπνίσματος με θέμα «Μαθαίνωνα μην καπνίζω».

Στην έναρξη του Συνεδρίου μπορούν να συμμετέχουν, προαιρετικά, όσοιεκπαιδευτικοί Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης επιθυμούν, ύστερα από συνεννόηση μετους/τις Δ/ντες/ντριες των Σχολικών Μονάδων, ώστε να μην παρακωλύεται η ομαλήλειτουργία των σχολείων.

Η εναρκτήριος εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Αμφιθέατρο ΥπουργείουΥγείας, Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) στις 2 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 19.00μ.μ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις