Προώθηση αναζήτησης εταίρων για δράση Comenius


Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Συνημμένη σας προωθούμε μια
ανακοίνωση αναζήτησης σχολείου-συνεργάτη που λάβαμε από συναδέλφους μας στην Ισπανία σχετικά με ένα σχολείο στην περιοχή τους, το οποίο αναζητεί εταίρους για την υποβολή μιας πρότασης στο πρόγραμμα Comenius.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε ενέργειά σας που πιστεύετε ότι θα μπορούσε να συμβάλλει στην ενημέρωση των σχολείων της περιοχής σας για την ανακοίνωση αυτή.

Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ
Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 49 - 106 76 Αθήνα
T: 210 7257 110 F: 210 7257 114
Μάθετε περισσότερα για την Ευρώπη - Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση http://europedirect.eliamep.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις