Τι σημαίνει Ανοικτή Διακυβέρνηση;

Ανοικτή Διακυβέρνηση σημαίνει διαφάνεια, συμμετοχικότητα και λογοδοσία στη λειτουργία του κράτους. Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική υπηρεσία ενημέρωσης του OpenGov και ενημερώνονται άμεσα για να συμμετέχουν σε κάθε νέα δράση που δημοσιοποιείται.


Για να εγγραφείτε κι εσείς συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε τα υπουργεία για τις δράσεις Ανοικτής Διακυβέρνησης των οποίων θέλετε να ενημερώνεστε.

Με την εγγραφή στην υπηρεσία θα λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγο μετά την ανάρτηση νέων διαβουλεύσεων, προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δράσεων Ανοικτής Διακυβέρνησης από τα υπουργεία που εσείς επιλέξατε.

Η ενημέρωση για τις νέες διαβουλεύσεις θα περιέχει, για παράδειγμα, τη βασική πληροφόρηση για το θέμα της διαβούλευσης, το φορέα, τη διάρκειά της και φυσικά την ιστοσελίδα για να συμμετέχετε.

Εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: http://www.opengov.gr/home/?page_id=99

Σας προτείνουμε επίσης να προωθήσετε αυτό το μήνυμα σε φίλους σας που θα τους
ενδιέφερε να λαμβάνουν άμεση ενημέρωση για τις νέες διαβουλεύσεις και για άλλες δράσεις ανοικτής διακυβέρνησης.


Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
του Γραφείου του Πρωθυπουργού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις