Αθήνα 20/2/2012


Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.


Θέμα: Επικοινωνία με τις υπηρεσίες της Δ.Ο.Ε.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας και συνεχών αλλαγών σε ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας, η έγκυρη ενημέρωση και η τεκμηριωμένη γνώση συμβάλλουν στη λήψη ορθών αποφάσεων και στη σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί.


Με αυτό το σκεπτικό η Δ.Ο.Ε. παρέχει προς τα μέλη της και χωρίς δαπάνη, τις παρακάτω υπηρεσίες:

α) Θέματα οικονομικά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, ο ειδικός συνεργάτης της Δ.Ο.Ε. κ Γιάννης Μπαλάγκας

β) Θέματα νομικής υποστήριξης, ο νομικός σύμβουλος της Δ.Ο.Ε. κ. Γιάννης Δραγασάκης.

Οι παραπάνω συνεργάτες της Δ.Ο.Ε. απαντούν σε ερωτήματα που θέτουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την εξής διαδικασία:

· Όλα τα ερωτήματα τίθενται στον τοπικό σύλλογο Π.Ε. και με ευθύνη του Δ.Σ. προωθούνται στο e-mail της Δ.Ο.Ε. secretariat@doe.gr

· Είναι αυτονόητο ότι η επικοινωνία και η αμφίδρομη ενημέρωση αποτελεί δικαίωμα των φυσικών μελών του κάθε συλλόγου σύμφωνα πάντα με τις καταστατικές διαδικασίες.

· Οι απαντήσεις θα δίνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους συνεργάτες της Δ.Ο.Ε.

Είναι αυτονόητο ότι καμιά απάντηση δε θα δίνεται σε ερωτήματα που δεν έρχονται μέσω Συλλόγου καθώς έχει παρατηρηθεί μεγάλος αριθμός μη μελών της Δ.Ο.Ε. να υποβάλλουν σωρεία ερωτημάτων τα οποία δημιουργούν τεράστιο όγκο δουλειάς, σοβαρή δυσλειτουργία και καθυστερήσεις.

Από τη Δ.Ο.Ε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις