Ανάκληση της ανάκλησης προϋπηρεσίας και διορισμού αναπληρωτών για συμμετοχή σε εταιρίες


Επειδή είχαν προκύψει και θέματα ανακλήσεων προϋπηρεσίας αναπληρωτών το 2006 για συμμετοχή σε εταιρίες, δημοσιεύουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία αυτοί οι εκπαιδευτικοί δικαιώθηκαν και πήραν πίσω την προϋπηρεσία τους και αναδρομικά των διορισμό τους (30μηνίτες του 2004).

«Η κατά παράβαση της διατάξεως του άρθρου 31 του Υ.Κ., άσκηση εργασίας ή έργου με αμoιβή, χωρίς πρoηγoύμεvη άδεια της υπηρεσίας, καθώς και η κατά παράβαση του άρθρου 32 του Υ.K. συμμετοχή σε εταιρία, συνιστούν μεν, ακόμη και για τους μονίμους υπαλλήλους, πειθαρχικό παράπτωμα, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 107 του Υπαλληλικού Κώδικα, αλλά δεν αποτελούν προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 20 του Κώδικα αυτού λόγο ανακλήσεως του διορισμού τους».

(Συμβούλιο της Επικρατείας / Απόφαση 1790 – 1791 και 1792 του 2010).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις