Το δώρο που επέλεξα φέτος να σας χαρίσω, είναι μια ενδιαφέρουσα συλλογή από όμορφες (παιδικές) αναμνήσεις, σε μια σελίδα με εικόνες έντονες από το παρελθόν μας! Μπορούμε να ξαναδούμε αυτά που μας κρατούσαν συντροφιά τόσα χρόνια...

Μπορούμε να ξεφυλλίσουμε και να διαβάσουμε ολόκληρα τα τεύχη:

Από 1000+ comics: Μίκυ Μάους, Σεραφίνο, Τιραμόλα, Μπλεκ, Όμπραξ, και τόσα άλλα! έ ρε γλέντια!!! Ακόμα και ο σημερινός ΑΡΚΑΣ.
Από ΠΑΛΑΙΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΑ, ΖΩΟΛΟΓΙΑ –ΦΥΤΟΛΟΓΙΑ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ – ΧΗΜΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΝΕΟΕΛ. ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ, ΑΡΧΑΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ…


Μπορούμε να απολαύσουμε: Δίσκους 78 στροφών, Ιστορικά βιντεάκια, Φωτογραφικό Αρχείο της ΕΡΤ, Τηλεόραση, Κινηματογράφο.Όλα αυτά με ένα κλικ:

C O M I C S-ΠΑΛΑΙΑ  ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΜια σπουδαία δουλειά... Μπράβο στους δημιουργούς!

Ελπίζω να σας αρέσει.

Καλή χρονιά!

Με αγάπη

Ράνια Χιουρέα


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις