«Το τσίρκο της Πεταλούδας»
 Πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους με τον Νικ Βόγιετζικ
Υπόθεση: Στο αποκορύφωμα της Μεγάλης Ύφεσης (1930), ο παρουσιαστής ενός φημισμένου και μαζί ιδιαίτερου τσίρκου ανακαλύπτει έναν άντρα χωρίς μέλη που τον εκμεταλλεύονται ως ζωντανό έκθεμα για πρόκληση αρνητικών εντυπώσεων. Μετά από τη συναρπαστική συνάντηση με τον παρουσιαστή, ο άνθρωπος αυτός βρίσκει μια πρωτόγνωρη ελπίδα και πίστη στην εαυτό του.
Ο πρωταγωνιστής, ο «άνθρωπος χωρίς μέλη», είναι (αυτοπροσώπως) ο παγκόσμια γνωστός πνευματικός ομιλητής Νικ Βόγιετζικ.
Το «Τσίρκο της Πεταλούδας» είναι μια ταινία μικρού μήκους γυρισμένη από τον Τζόσουα και την Ρεμπέκα Βάιγκελ το 2009. Η παραγωγή ολοκληρώθηκε σε 12 ημέρες από μια ομάδα 150 ατόμων σε τοποθεσίες της Νότιας Καλιφόρνιας. Η ταινία έλαβε το πρώτο της βραβείο στο The Doorpost Film Project (το Μεγάλο Βραβείο του διαγωνισμού) και αργότερα κέρδισε διάφορα βραβεία σε φεστιβάλ σε διάφορα μέρη του κόσμου. Έχει μαζέψει στο διαδίκτυο πάνω από δέκα εκατομμύρια θεάσεις, κυρίως από αναρτήσεις της στο Youtube.
Ο Νικ Βόγιετζικ, ένας διεθνής Αυστραλός ομιλητής με πνευματική θεματολογία, που γεννήθηκε χωρίς χέρια και πόδια, έκανε σε αυτή την ταινία την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση και κέρδισε το Βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού για την ερμηνεία του ως Γουίλ (ο ήρωας της ταινίας) το 2010 στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Method Fest. Μαζί με πολλά άλλα του βιώματα, ο Νικ διηγείται τις εμπειρίες του από το γύρισμα της ταινίας στο βιβλίο του: «Ζωή χωρίς όρια - έμπνευση για μια απίστευτα όμορφη ζωή» (Life Without Limits: Inspiration for a Ridiculously Good Life).
Για να δείτε την ταινία με ελληνικούς υπότιτλους:
Για να παρακολουθήσετε υποτιτλισμένες τις εμπνευστικές του ομιλίες, πηγαίνετε: http://www.youtubetranslations.gr/nic...
Ο επίσημος ιστοχώρος του Νικ Βόγιετζικ είναι:
Ο ιστοχώρος του για τη συγκεκριμένη ταινία είναι εδώ:
Πληροφορίες για την ταινία στη Wikipedia:

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις