Διανομή διδακτικών βιβλίων σχολ. έτους 2013-2014 - «Επιβεβαίωση παραλαβής»
 7-6-2013
Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,
Όπως έχετε ενημερωθεί και από τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας, έχει ξεκινήσει η διανομή των σχολικών βιβλίων για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και θα ακολουθήσει και η διανομή της Δευτεροβάθμιας.
Το πρόγραμμα διανομής αναρτάται καθημερινά στις Ανακοινώσεις του ιστότοπου http://publications.cti.gr/, καθώς και στην καρτέλα «ΠΑΡΑΛΑΒΗ» των Κέντρων Διανομής και των σχολικών μονάδων λίγες μέρες πριν την εκάστοτε παραλαβή.
Για να διασφαλίσουμε την ορθή διεξαγωγή της όλης διαδικασίας θα παρακαλούσαμε να ενημερώσετε τα Κέντρα Διανομής και τις σχολικές μονάδες της αρμοδιότητάς σας, μετά την παραλαβή των βιβλίων να προβαίνουν σε ποιοτική και ποσοτική επιβεβαίωση παραλαβής στη σελίδα τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr/ και συγκεκριμένα στην καρτέλα «ΠΑΡΑΛΑΒΗ».
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Διεύθυνση Εκδόσεων
ΙΤΥΕ – «Διόφαντος»


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις