Η καλύτερη επιμόρφωση σ’ αυτούς που αγαπούν την ειδική αγωγή

Νιώθω πολύ τυχερή που ανακάλυψα εδώ και αρκετό καιρό τη σελίδα σας.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που υπάρχετε στην ειδική αγωγή και να σας βεβαιώσω ότι κάνετε την καλύτερη επιμόρφωση σ’ αυτούς που αγαπούν την ειδική αγωγή και θέλουν να γίνονται κάθε μέρα και καλύτεροι, για να γεμίζουν καταρχάς την ψυχή τους και κατά δεύτερον να κάνουν καλά τη δουλειά τους.
Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη και υγεία για να συνεχίσετε το λειτούργημά σας.
Με εκτίμηση
Λένα Γιαντζίδου
ΘεσσαλονίκηΗ απάντηση της Σχολικής Συμβούλου:

Σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια σας! Τέτοια μηνύματα με γεμίζουν χαρά, ικανοποίηση, αισιοδοξία και με ενθαρρύνουν να συνεχίζω με μεγαλύτερη όρεξη, γιατί μου δείχνουν ότι αυτό που κάνω με πολλή αγάπη και μεράκι, έχει θετική απήχηση, προσφέρει στην εκπαίδευση και άρα αξίζει τον κόπο.

Με εκτίμηση

Ράνια Χιουρέα


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις