Η ταινία "Front of the Class" είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Brad Cohen, ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ από πολύ νεαρή ηλικία, αψηφά όλες τις δυσκολίες και καταφέρνει να γίνει ένας ταλαντούχος δάσκαλος.

Η ταινία ΔEN ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ στην Ελλάδα. Η ελληνική κοινότητα ατόμων με σύνδρομο Τουρέτ "Tourette's Syndrome Greece" έχει μεταφράσει μέχρι στιγμής έως και το 26 λεπτό της ταινίας.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μετάφρασης, παρακαλούμε ας επικοινωνήσει με την κοινότητα
"Tourette's Syndrome Greece" ή με τη Σχολική Σύμβουλο 2ης Περιφέρειας ΕΑΕ Ρ. Χιουρέα.

Ευχαριστούμε.
Ολοκληρώθηκε η μετάφραση:
Ταινία-VIDEO - Η αληθινή ιστορία ενός δασκάλου με σύνδρομο Τουρέτ: "Front of the Class" "Ενώπιον της τάξης" (με ελληνικούς υπότιτλους) 17-3-2016
Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις