Η ταινία "Front of the Class" είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Brad Cohen, ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο Τουρέτ από πολύ νεαρή ηλικία, αψηφά όλες τις δυσκολίες και καταφέρνει να γίνει ένας ταλαντούχος δάσκαλος.

Η ταινία είναι διαθέσιμη σε όλους για κατέβασμα στον υπολογιστή, με Ελληνικούς υπότιτλους από την κοινότητα Tourette's Syndrome Greece.

Δείτε την ταινία με media player ή vlc, αρκεί να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους. Κάντε ένα σημαντικό δώρο στα παιδιά και στην οικογένειά σας προκειμένου να καταφέρουν και να αποδεχθούν το σύνδρομο Τουρέτ είτε είναι τα παιδιά είτε οι ενήλικες που πολλές φορές δεν το αποδέχονται....


Ο Jimmy Wolk, αριστερά, και ο Dominic Scott Kay, δεξιά, ενσαρκώνουν τον Brad Cohen, κέντρο, στην ταινία "Front of the Class."
Κατεβάστε και τα δύο αρχεία. Το πρώτο αρχείο είναι η ταινία και το δεύτερο οι Ελληνικοί υπότιτλοι.
Δείτε επίσης:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις